zondag 5 juli 2009

Bob en Bill hebben een balkon


Dit zijn Bill en Bob op het balkon.Dit is Bob!En dit is Bill!

Bob is ruim 10 jaar en, hij kwam als kleine kitten bij ons wonen, hij was geboren op een volkstuin en helemaal niet gewend aan mensen. Een half jaar na zijn komst kwam Bill ook in huis. Hij was zo klein en grappig dat Bob helmaal vergat om bang te zijn en gelijk met hem ging spelen.
Bob houdt het allermeest van de oudste jongen (mens) hier in huis; die kan alles met hem doen.
Bill is veel avontuurlijker dan Bob, vindt eigenlijk niks eng en gaat meestal gelijk bij nieuw bezoek op schoot want alle schoten moeten uit geprobeerd en alle aandacht is heerlijk!
Zij vinden het erg fijn op het balkon waarop de hele dag de zon schijnt. 's Morgens vroeg, wanneer de zon opkomt, proberen ze de eerste stralen te vangen om vervolgens uiteindelijk languit in de schaduw lekker te gaan pitten, pff, warm!
We hebben ons balkon wel afgezet met kippengaas want beide lieverds begrepen maar niet dat je makkelijk van 2 hoog naar beneden kan donderen. Bob hing vorig jaar aan de buitenkant van het balkon en ik kon hem nog net in zijn nekvel grijpen ....
(Ingestuurd door Inge!)

2 opmerkingen:

Katja zei

Pffff, krijg het al heet als ik alleen maar kijk hoe ze op dat balkon liggen te bakken...
Maar leuk om met Bob en Bill kennis te maken, ze zijn prachtig !

thea1512 zei

Wat een lekker balkon hebben jullie. Bill ligt nog net met zijn billetjes van de zon te genieten. Gelukkig dat jullie nu veilig naar buiten kunnen.

Groetjes uit Venlo