vrijdag 24 juli 2009

Heidepoesjes nu al beroemd!


Is dit geen schatje? Ja, hij/zij is nu al beroemd. Er heeft nl. al een artikel gestaan in de Telegraaf over het nestje van Wilma (zeg maar) en binnenkort komt er ook een televisieploegje om de kleintjes op bewegend beeld vast te leggen! Een hoop gedoe voor pleegma Wilma. Maar goed, we gaan even de andere foto's bekijken.Dit rooie ventje mag er ook wezen. Ook al een ster dus. Dat belooft wat! Als ze maar niet naast hun eh........., laat maar zitten.Ah gossie.........


Het seal point meisje heeft een knikstaartje, net als een van de zwarte, ook een meisje. In de bijlage van dit weekend meer info daarover.En dit seal point ventje heeft al een nieuw huis! Zijn naam is Igor! Wij wensen Igor heel veel geluk toe en weten toevallig al dat hij een gouden mandje krijgt!Oh, wat een lief, pluizig moppie! Nog even voor de duidelijkheid: op de heide gedumpt, heh?


Dit lekkere ding is verliefd op Wilma geworden. Jammer dat ze straks weer bij Wilma weg moet, maar dit schatje wordt dan vast en zeker verliefd op haar volgende mens, toch?Wij, van de redactie, hebben besloten dat de dumper van deze schatten tenminste 10 jaar gevangenisstraf moet krijgen, of liever zelf gedumpt moet worden op een onbewoond eiland, zonder eten en drinken, zonder fruitbomen etc. En dat eiland moet dan ook nog een gemiddelde temperatuur hebben van 35 graden, zonder schaduw (heh?) en en en en....... pffffffffffffffffff.
Zo, dat wilden wij even kwijt.

Mede namens mevrouw Troy, Japekoppie en de Boez,
was getekend,
de Hoofdredacteur.
Wij hebben net van Wilma vernomen dat de tv-opnames niet doorgaan; dat zou dan vanmiddag nog hebben gemoeten en toen was Wilma niet beschikbaar. Maar goed ook, denken wij. Laat de heidepoesjes verder maar met rust. Bovendien staan ze toch al uitgebreid in onze krant!

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Igor is de leukste! Ze zijn allemaal leuk, maar hij is NOG schattiger! Als ik had mogen kiezen had ik hem ook genomen.

marian zei

Wat eeb liefies toch....en dan gered door een blafbeest? Geweldig en Wilma is al heel beroemd toch?

Wilma zei

Nee hoor Marian, de kittens zijn beroemd, ikke niet hoor. Gelukkig!