woensdag 22 december 2010

Snuf en Lulu in de sneeuw
Snuf, ooit genaamd Flappy, is twee jaar geleden bij ons gekomen uit Rotterdam West. Zijn bazinnetje was op zichzelf gaan wonen en had alleen nog een balkon. Omdat Snuf erg alleen was, heeft hij een tijdje in huis gewoond, maar daar had hij te weinig bewegingsvrijheid. Nu is sinds april dit jaar Lulu bij hem komen wonen. Lulu komt uit het asiel in Leiden. Na een voorzichtige kennismaking zijn ze een hecht stel geworden. Lulu graaft als hobby; ze heeft een mooi hol gemaakt onderin (het is op 60 cm diep afgegaasd), maar dat zie je natuurlijk niet. Snuf en Lulu waren allebei bijtertjes, maar sinds ze samen wonen kun je rustig je hand in het hok steken; ze komen hooguit snuffelen.
Een mooi kerstverhaal, dus ;)

Bovenin Snuf, onderin Lulu

hartelijke groet,
Anneloes

5 opmerkingen:

Hans zei

Ah Konijnen dus! Een hol van 60 cm diep graven!wat heerlijk, daar is het ongetwihfeld lekker warm, want vorts in Nederland zit zelden dieper dan 40 cm!

de redactie zei

Konijnen? Nou, goed bewaken dan maar de komende tijd, want je weet maar nooit!

ina zei

Moet dat nou weer, mevrouw Katblad?

Mevrouw Katblad zei

Wel Ina, wij leven in een slechte wereld en moeten realistisch zijn. Bovendien heb ik zo'n vreselijke gebeurtenis zelf van nabij meegemaakt. In Leiden nog wel, in de Merenwijk.....

Anneloes zei

Argh, dat is wel ernstig - en dichtbij voor ons :(.
Toch maar even de camera installeren dan...