dinsdag 28 december 2010

Grote Rode

Mevrouw Jacq. heeft af en toe een gast in haar tuin en zij noemt hem de Grote Rode. Nadat zij hem een paar keer lekkers had gegeven, was hij niet meer weg te slaan. Uiteraard ergerden haar eigen katten Moppie en Mickey zich rot aan de aanwezigheid van deze dominante jongen, dus besloot Jacq. haar gast niet meer te tracteren op hapjes, in de hoop dat hij dan wel zou wegblijven. Maar helaas! De Grote Rode houdt vol!
Hierbij de groetjes van de Grote Rode. Hij komt toch nog af en toe langs om te kijken of hij wat brokjes kan scoren. Maar ik geef hem nu al aantal maanden niets meer want hij werd steeds brutaler en mijn Moppie en Mickey zijn bang voor hem. Ze wilden niet meer door het luikje naar buiten. En ik weet dat de Grote Rode een eigen huis heeft en niets tekort komt. Hij is trouwens in deze buurt De Schrik v/d Buurt. Alle katten deinzen achteruit als hij eraan komt.

1 opmerking:

katja zei

Hij is wel mooi, die Grote Rode !
En zijn ogen weerkaatsen blauw (op deze foto dan), dat vind ik wel apart, meestal is het geelgroen, en heb ook wel eens rood gezien (zoals bij mensen).