woensdag 29 december 2010

Over Iwan

Hoe komt u aan zijn naam?
Wij vonden een Russische naam goed passen bij onze achternaam...

Wanneer is hij geboren?
28 augustus 2002

Waar?
Bij onze dochter Annemieke thuis.


Hoe oud was hij toen hij bij u kwam?
8 weken.

Karakter?
Binnen is Iwan een goeie sul die zich op zijn kop laat zitten door iedereen. Buiten is hij een vechtersbaas t.o.v. katers die zijn gebied bedreigen.

Nog meer huisdieren?
Ja, Caja, Lotje, Igor en Bonya!

Hobby's?
Slapen, eten, op schoot liggen, geaaid worden, buiten lopen.

Lievelingseten?
Blikjes Gourmet en Hills-brokjes.

Favoriete slaapplek?
Iwan slaapt graag in een stoel of op het kattenmeubel. Hij kan ontzettend snurken. Verder heb ik een vest met een soort wollen noppen; als ik dat aan heb komt Iwan op schoot liggen, hij gaat dan aan die noppen sabbelen alsof het de tepels van zijn moeder zijn. Na afloop laat hij meestal een harde boer (van het lucht zuigen, maar het lijkt net alsof hij echt heeft gedronken).

Gezondheid?
Hij is iets aan de dikke kant.

Vriendjes/vijanden?
Vriendjes zijn Caja en Igor. Vijanden zijn katers die zijn gebied binnendringen: Thassos en Bollewangen.

Nog iets bijzonders?
Iwan is geboren uit Loki en Rory. Loki is overleden en Rory is spoorloos verdwenen. Iwan heeft 3 broers en 1 zus. Eén van zijn broers (Teigetje) is nog veel groter dan hij. Broer Elrond en zus Pieper wonen bij Annemieke.

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Teigetje weegt meer dan 9 kilo en is niet te zwaar! Hij is echt enorm. Iwan is een stuk kleiner...en inderdaad ietwat dikkig. Pieper en Elrond zijn trouwens op dieet omdat ze ook wat mollig beginnen te worden (aldus de dierenarts).

katja zei

O joh, ik was helemaal vergeten dat Iwan de broer van Elrond en Pieper was ! Ik vind het jammer dat Iwan zich tegenwoordig zo weinig in de Katbladstraat en in het Hof laat zien en zodoende ook niet vaak meer in het Katblad staat. Ooit stemde ik nog voor hem als nieuw model, maar dat zou op deze manier natuurlijk toch nooit wat geworden zijn...

katja zei

O ja, en trouwens een erg komisch verhaal over dat vest met die noppen !