vrijdag 23 oktober 2009

Job had geluk!



Marina, mijn schoonzus die in Canada woont, heeft schapen. Op een dag was ze bezig die te voeren, toen ze iets zag bewegen op de grond. Ze ging kijken en ze vond een piepklein rood katje van een week of 3,4. Het beestje had een gat in zijn kopje, vlak bij zijn oog, en hij was onderkoeld en uitgedroogd. Ze heeft nog gekeken of er nog meer poesjes lagen, maar dit was het enige.
Marina denkt dat het beestje door een grote vogel is meegenomen, en dat die hem uit zijn snavel heeft laten vallen. Omdat Marina veel van dieren houdt en zelf haar beesten behandelt als ze iets mankeren, heeft ze het kleintje meteen mee naar binnen genomen. Ze heeft een slangetje door zijn bekje naar de maag geleid en daardoor heeft ze warm lammetjesvoer naar binnen gespoten. Het katje kwam meteen bij. Ze heeft hem de hele nacht om de 3 uur gevoerd met een pipet, ze is in de kamer op de bank blijven slapen om hem warm te houden en te voeden. De volgende morgen liep de uk door de kamer te rennen. Ze heeft hem Job genoemd. Het gaat goed met de kleine Job, al hij heeft een gat boven en een kras over zijn oog. Ik heb vandaag foto's van haar ontvangen, die ik hierbij stuur. Omdat Marina al een tijdje een kat wil hebben, maar er door een intensieve verbouwing van hun huis nog steeds niet van gekomen was om er een uit het asiel te halen, zegt ze nu: Ik wilde graag een kat, en nu is hij uit de lucht komen vallen!



Ingezonden door Ina.

4 opmerkingen:

Mevrouw Katblad zei

Wat een ontroerend verhaal, Ina! Fijn dat Marina Job nog op tijd heeft gevonden! En dat ze wist wat ze moest doen...

Wilma zei

Ik krijg het er helemaal warm van. Wat een geluk dat juist Marina hem daar gevonden heeft. Ze heeft een hart van goud! Wat een snoepie is Job!

Katja zei

Wat een geluk heeft Job gehad zeg, en wat een heerlijk beestje om te zien !

thea1512 zei

Dit is echt een geweldig verhaal :-) Wat een leuk geschenk uit de 'hemel' :-)