zaterdag 6 februari 2010

Slaap



Onze bioloog schreef onlangs dat katten zo heerlijk kunnen slapen. Ook ik kan hier genietend naar kijken. Hierboven Elrond slapend in zijn hangmat. Hij hangt er inderdaad half uit, maar zo ligt hij wel vaker. Hij brengt heel veel tijd door in deze hangmat - meestal begint hij er helemaal in en gaan er al slapend steeds meer ledematen over het randje :)

Annemieke.

11 opmerkingen:

ina zei

Elrond lijkt op zijn vader, Loki, die ook de vader van Iwan is. loki lag ook graag in een hangmat, totdat hij er een keer is doorgezakt. Daar is hij zo van geschrokken dat hij nooit meer een poot in een hangmat wilde zetten.

Katja zei

Mooie foto !
Valt Elrond er nooit uit als hij steeds zo opschuift ?

Annemieke zei

Hij is er nog nooit uitgevallen! Pieper is vandaag wel van een klimpaal gevallen! Ze wilde gaan fleppen en viel toen van de paal af - gevaarlijk want het randje van de paal is boven het trapgat. Gelukkig wist ze zich te draaien en kwam ze op de trap terecht. Ze was wel heel erg geschrokken - wij ook trouwens.

T. Troy, flepspecialiste zei

Nou, als die krabpaal boven het trapgat zit, moet je daar dus niet op gaan fleppen. Want dat is veel te gevaarlijk! U zult dus of de krabpaal op een andere plek moeten zetten, of aan uw haarfabrieken duidelijk maken dat daar niet geflept dient te worden.
Ikzelf flep bij voorkeur op de tafels in huis of buiten. Daar heb je lekker de ruimte. Voor fleppen heb je best wel wat ruimte nodig, vooral als je er helemaal in op kunt gaan.

Pieper zei

Meestal flep ik op bed - dat gaat altijd goed. Maar dit keer was ik zo uitgelaten dat ik vergat waar ik zat. Ik heb mijn lesje wel geleerd...(en zag dat de klimpaal een stukje de gang in geschoven is)

Hans zei

Oh wat ligt ie daar lekker!

Hans zei

Dit lijkt me overigens geen foto, maar een heel erg fraaie potloodtekening. Klopt dat!?

de fotobewerker zei

Nee meneer Hans, het is wel degenlijk een foto. Maar wij kregen hem wat donker aangeleverd, en toen wij de foto naar onze krant transporteerden, bleek de haarfabriek nauwelijks zichtbaar. Wij hebben de kat toen "uitgelicht" m.b.v. ons fotobewerkingsprogramma. Aardig effect wel, niet?

Wilma zei

Hahahaha, heel goed gedaan. Ik vond de foto ook al een Jopie Huisman uitstraling hebben.

Hans zei

fraai resultaat! Inderdaad had ik dezelfde Jopie Huisman associatie. Welk programma?

de redactie zei

Tja, een beetje van dit en een beetje van dat. Wij gebruiken diverse programma's en dan ook nog doorelkaar.
Wij kennen trouwens Jopie Huisman persoonlijk, maar dat is een zij en die bedoelt u dus niet. Zij kan trouwens ook heel mooi tekenen...