dinsdag 3 april 2012

Heidepoesjes revisited


In de zomer van 2009 werd Wilma gebeld door het Hilversumse dierenasiel Crailo, waarvoor zij regelmatig kittens opvangt, dat er op de heide een draagmandje met zes kittens gevonden was.
Een blafbeest had het mandje achter een boom ver van het pad gevonden en was er trouw bij blijven wachten tot zijn baasje poolshoogte was komen nemen (nieuwsbericht met geënsceneerd filmpje erbij).

Hierboven zien we de eerste foto's bij Wilma thuis van het aparte 'nest', dat een rode, twee 'siamese', twee zwarte en een halflangharig 'smoke' kitten bevatte.
In het Katblad en de bijlage werden we regelmatig op de hoogte gehouden van het wel en wee van dit bijzondere zestal (hier zijn links naar de verschillende berichten : één  twee  drie  vier  vijf  zes)

Twee van hen kunnen we regelmatig in het katblad bewonderen, omdat zij in de Katbladbuurt zijn komen wonen: Gizmo en Igor (over beiden is ook in het oude Katblad nog het nodige te vinden, maar dat kunt u er eventueel zelf wel bijzoeken, toch?).Wilma heeft de mensen van de andere vier 'heidepoesjes' gevraagd eens een update in te sturen over Heidi, Bram, Bommel en Kees.
De komende dagen zullen wij in de bijlage kunnen lezen en zien hoe zij zijn opgegroeid tot prachtige poezen en katers.  

Katja

1 opmerking:

Mevrouw Katblad zei

Oh, spannend! We kunnen bijna niet wachten!