maandag 22 april 2013

Demas heeft een nieuw huis

Afgelopen week heeft Demas na twee maanden asiel een nieuw thuis gekregen. Hij is verhuisd naar een gezin dat weer plek in hun huishouden had voor een kat, nadat hun vorige asielkat was overleden. Ze zochten een kat die wel van aanhalen en aandacht hield, en aan hun huis grenst ook nog eens een flink stuk land zodat de kat lekker de ruimte zou hebben om rond te struinen. Dat was dus geknipt voor Demas. Wat zal hij het er naar zijn zin krijgen!
Eén van de asielmedewerksters kon zich nog hun vorige kat herinneren, jaren geleden bij hen geplaatst: een ex-zwerver met van die dikke wangen, die zou goed op zijn plek zijn in een huis met een groot weiland er naast, zodat hij lekker de hort op kon gaan....kat bleek de drempel niet meer over te willen en heeft de rest van zijn leven als binnenkat geleefd.

In hok nummer 5 in de ziekenboeg (waar Demas in maart zat) zit nu een cyperse kat die echt verschrikkelijk de niesziekte heeft. Het snot loopt echt langs zijn bekje, en daarnaast zit hij ook nog eens ontzettend onder de klitten. Hij is daarom KV genoemd (klik maar op de link om te kijken wat dat betekent). Hopelijk een volgende keer een foto van deze zielepoot...

Katja

1 opmerking:

katja zei

Als ik nou de volledige naam van KV in een bericht zou zetten, zouden dan al die mensen die googelen op die rapper bij de bijlage van Leidsch Katblad uitkomen?