zaterdag 5 juni 2010

Ingezonden brief over 'Sprietje'.

Sprietje heet dus Hummel en wij snapten al niet waarom hij niks meer wilde eten thuis en zo vaak weg is; vandaag (vrijdag 4 juni) was ie de hele dag weg en kwam pas weer op ons afrennen toen we hem riepen op de stoep in de Middelstegracht, ter hoogte van het Lubbehofje. Hij gaat dus erg ver.

Welke rode kat bedoelen jullie die was aangereden? Onze Joep was vorig jaar op zondagavond 1 november aangereden, maar die heeft het gelukkig wonderbaarlijk overleefd. Wel een flinke hersenschudding gehad, maar hij doet weer aardig mee met de rest (we hebben er 6 in totaal).

Nou, gelukkig is Hummel weer thuis, al wilde hij meteen weer naar buiten...het is een aardige boef aan het worden. Ik heb nu een kokertje aan zijn bandje en hij is gechipt.

Groetjes en bedankt voor de goede zorgen!
Priscilla

2 opmerkingen:

katja zei

Hummel is een schat om te zien zeg ! Nou maar hopen dat ie niet al te ver weg loopt (eigenlijk zou er in zo'n chip een soort afstandsbediening/besturing geintegreerd moeten worden...dat je hem vanzelf naar huis kan laten lopen als ie te ver weg gaat....oeps, beetje melig).
Hopelijk lezen we binnenkort ook eens wat over Hummels vijf huisgenoten in de bijlage !

Annemieke zei

Hummel is leuk! En eet dus van twee walletjes - maar hij kan het hebben.