zaterdag 23 januari 2010

Meisjes blijken toch jongens te zijn....



Hier weer wat foto's van Raya en Safi uit Orgiva, Espana. De blafbeesten zijn al helemaal gewend aan de twee nieuwe huisgenootjes. Ook in Orgiva is het behoorlijk koud geweest. Maar u kunt op bovenstaande foto zien: allemaal lekker bij de kachel!






Judith schrijft ons:
De eerste dag zon na een lange tijd. Spelen in de tuin, alhoewel ze gewoonlijk overdag buiten zijn, had ik nog niet een echt zonnig moment gehad om foto's te maken. 't Is heerlijk om ze te zien ravotten en... ook nog.. ik ben bij de dierenarts geweest en... ze zijn beiden jongens !!!! Que sorpresa!





De rode, Safi, is de knuffelaar. Hij laat zich graag en veel aaien. Safi is wat luier dan Raya en derhalve ook wat groter (dikker). Een heuse schootkat!





Raya is meer een jager en onrustiger. Ze zijn allebei erg nieuwsgierig maar Raya dus het meest!




Lekker ravotten in de tuin.




Wel Judith, bedankt maar weer voor deze foto's. Fijn dat ze bij de dierenarts zijn geweest en hun eerste APKtje hebben gehad, al noemen ze dat bij jullie in Spanje natuurlijk anders.

En we dachten eigenlijk al dat het ventjes waren, niet? En nu maar hopen dat de boze buurblafbeesten uit de buurt blijven! En de wilde zwijnen.... Brrrrrrrr, wij moeten er niet aan denken!

Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

ina zei

Wat grappig!
Blijven ze wel Raya en Safi heten?

marian zei

Leuke foto's Judith en zo te zien groeien ze als kool!

Annemieke zei

Wat zijn ze leuk! (nog steeds). Schootkatten hebben vaak de neiging wat minder slank te zijn (maar daardoor geven ze extra warmte af in deze koude dagen, dus dat is niet heel erg). Inderdaad een verrassing wat betreft het geslacht, maar misschien beter dan dat er een mannetje bijzat...dat was lastig geworden als ze wat groter/volwassener worden.