zaterdag 12 maart 2016

De huisgenoot van Filipe
OK, hier ben ik dan, zoals je ziet is het niet moeilijk om me op te merken als ik op de trap lig....tja...wat zou ik zeggen...ik hou van eten en liggen...dat laatste ook wel een beetje omdat ik niet veel anders kan.
Mijn baasje tilt me meestal de trap op en af, maar eigenlijk ga ik niet zo vaak het huis uit...ik lig meestal gewoon bij de voordeur op de trap omdat het daar zo lekker koel is. Wel lastig hoor, hier wonen met het formaat dat ik heb, ik ben altijd op zoek naar een plekje om af te koelen...
Mijn huisgenoot zie ik vaak naar beneden en boven rennen, maar ik laat hem maar zijn gang gaan...veel te vermoeiend voor mij. Maar eergisteren ben ik helemaal naar de bovenste verdieping gelopen, die aardige Gringo was zo aardig tegen me dat ik meer wilde en hem helemaal heb achtervolgd naar boven. Was best lastig om de trap op te komen...maar ik heb het gehaald...en als beloning heb ik nog wat extra knuffels gekregen.

Als ik word geknuffeld dan hou ik het niet uit, ik rol dan op mijn rug, dan weer op mijn zij, sta op en geef kopjes en ga dan weer snel liggen. Soms wordt het me teveel en dan wil ik bijten...niet hard hoor...maar zacht omdat ik het knuffelen zo lekker vind. De meeste mensen schrikken daarvan, maar de Gringo begrijpt me, en laat me voorzichtig bijten...zo fijn!

Ingestuurd door Jurjen

3 opmerkingen:

Mevrouw Katblad zei

Bohr heeft geen commentaar want te druk met nieuwe speelgoed(nepeta)muis!

katja zei

Wat heb je een bijzondere vacht! Ben je nu helemaal donker- en lichtgrijs met wit, zoal op drie van de foto's, of zit er ook 'lichtrood' bij, zoals ik op een foto meen te ontdekken?
Leuk om jou nu ook te zien? Kan je goed met Filipe door een deur?

Ma Tok zei

Nee, om jou kan niemand heen, daar heb je gelijk in. Het lijkt me dan ook moeilijk om met jou door één deur te gaan, dat lukt natuurlijk nooit, jij hebt de hele breedte zelf nodig. Mooi ben je wel met je prachtige vacht. Ben je een poes of een kater?