woensdag 20 augustus 2014

Inzameling voor inrichting van nieuwbouw asiel Stevenshage

De verbouwing van het Leidse dierenasiel Stevenshage nadert voltooiïng. De eerste katten hebben inmiddels al hun intrek genomen in de nieuwe pensionruimtes.foto van de facebook van asiel StevenshageToch wordt er nog steeds geld ingezameld, onder andere voor de inrichting van de kattenhallen en buitenrennen met mooie krabpalen, klimmeubels enzovoort.

Voor elke kattenhal wordt ook een zitbankje/opbergkist voor kleedjes gemaakt.
Laten wij proberen met elkaar namens Het Leidsch Katblad één of meerdere bankjes te sponsoren!

Doneren kan via de
speciale actiepagina van het Leidsch Katblad.
(aanklikbaar dus)

Onder de donateurs verloot ik één van onze beroemde/beruchte Leidsch-Katblad-kattenkruidkussentjes met bijbehorend 'stijlvol' kattenkleedje.

Boez met kattenkruidkussentjeOm via de actiepagina te doneren moet je naam en e-mailadres opgeven. Je kan wel kiezen om anoniem te doneren zodat je naam niet op de actiepagina te zien is. E-mailadres wordt sowieso niet vermeld op de actiepagina. Ik heb ook geen inzage in de e-mailadressen, dus om mee te doen met de verloting is wel een naam noodzakelijk (je kan natuurlijk ook kiezen om alleen de eerste letter van je achternaam te vermelden, of je kan een schuilnaam gebruiken). Ik zal de verloting houden onder de donateurs die voor 1 september op de actiepagina vermeld staan. Ik zal dan in een nieuw bericht in deze bijlage de 'naam' van de 'gelukkige' vermelden, zodat deze persoon via het e-mailadres van Het Leidsch Katblad zijn/haar adresgegevens voor toezending kan doorgeven.

Katja (redactie bijlage Het Leidsch Katblad)

13 opmerkingen:

Annemieke zei

Elrond wil HEEL erg graag een nieuw kussentje dus met dank aan hem, want nu heb ik gedoneerd (ook voor de goede zaak natuurlijk :))

katja zei

Wow! Dankjewel Annemieke, namens alle katten :-)

katja zei

En bedankt anonieme donor!

katja zei

Ook Saskia bedankt voor de donatie!

katja zei

En Marjon bedankt!

katja zei

En nog een anonieme donor, ook heel erg bedankt namens de katten :-)

katja zei

En nogmaals een anonieme donor, bedankt!

Mochten er mensen anoniem geschonken hebben in de veronderstelling dat ik wel hun e-mailadressen zou kunnen inzien voor de verloting, dat is dus niet zo. Je kan eventueel hier bij de reacties nog je naam vermelden, als je erbij vermeldt welke dag en rond welke tijd je gedoneerd hebt kan ik nog wel zien bij welke donatie de naam hoort.

Annemieke zei

Oh we zijn al ver over de target heen! Wat zullen de katten blij zijn :)

katja zei

En dank je wel Wilma!

katja zei

Ik heb het streefbedrag op de actiepagina naar boven aangepast, om te voorkomen dat potentiele nieuwe donateurs niet doneren omdat ze zouden zien dat het aanvankelijke streefbedrag al bereikt was.

katja zei

Dankjewel Miranda voor de donatie!

katja zei

En Ina ook bedankt voor de donatie!

katja zei

Dankjewel Ria, voor de donatie. Nog net op tijd om mee te doen met de verloting!