zondag 9 maart 2014

Doehetzelver


Dit is Lotje. Lotje is een afgekeurde (schijn-)heilige Birmaan. Haar bijnaam is dan ook Afgekeurde Heilige. Ik snap niet precies waarom want het is een enorme Schijnheiligerd. En dat vinden ook de andere katgenoten die hier wonen. Na de verhuizing is er een doos met klusspullen blijven staan. Op een bovenste plank in de berging. We mogen hier niet in zitten. Want ik (Bram) heb al een paar keer de doos naar beneden laten vallen zodat alles op de grond kieperde. En daar zaten leuke speeldingen tussen. Ik doe dit dus ook niet meer. Maar kijk eens wat er dan gebeurt. De foto zegt genoeg.
 

Mijn mens moest hier zo nodig een foto van maken. TSSSSSSSSSSSSSS, moet u dat schijnheilige koppie eens zien. Dan durft Lotje ook nog eens te vertellen dat ze eigenlijk het meetlint zoekt om iets na te meten. Nou dat liegt ze dat ze barst, want het meetlint gebruikt Lotje alleen om mee te spelen. En dat ligt in die doos. Ze heeft hem er al een paar keer uitgevist.
 

En toen ze uit de doos moest komen, werd ze nog kwaad ook. Dat moet ik eens proberen zeg. En ze zit nog doodleuk mijn mens wijs te maken dat ze als hobby gaat doehetzelven.
Ze zal bedoelen 'geloofjehetzelven'. Laat me niet lachen zeg!!
 
Ik ga eens kijken of ik ook kan helpen. Plantenbakken omspitten voor mijn mens. Daar is ze nu druk mee in de nieuwe kale tuin. Zal ook wel weer niet mogen.

Bram4 opmerkingen:

Hans zei

Wat een mooie vlammende ogen heb jij!

katja zei

Ze zit ook op alle foto's best wel schijnheilig te kijken!
En, heb je nog lekker plantenbakken om kunnen spitten, Bram?

ina zei

Ha die Bram. Iwan wil ook altijd plantenpotten omspitten, vooral als hij een boodschap moet doen.
Doe jij dat ook in een bloempot?

Bram zei

Ik krijg geen kans om te spitten. Het leukste is om de plantjes om te spitten en eruit te trekken. Of er boven op gaan liggen. Mag allemaal niet. Wel op de Nepeta liggen. En dat doe ik dan maar. Uhm Ina, mijn mens doet hier de boodschappen . En dat doet ze niet met een bloempot maar met een tas.Schijnt ze handiger te vinden. Mijn mens zegt ook dat die mooie Iwan wel knap is als hij alles in een bloempot kan mikken.