woensdag 25 september 2013

Afscheid van Lapje


Afscheid van mijn laatste lieveling.
 
Hoewel het voor mij niet als een verrassing kwam, heb ik vorige week zaterdag toch nog plotseling afscheid moeten nemen van Lapje, 18 en een half jaar oud. Ik werd in de nacht wakker en hoorde een vreemd geluid. Lapje was door haar achterpoten gezakt en kon niet meer opstaan. Ze lag op het parket rondjes te draaien. Dus direct zaterdag naar de dierenarts om te horen dat er niets meer aan te doen was. Gelukkig had ik mezelf er helemaal op voorbereid. Ik was zo trots op de lieverd, die al meer dan een jaar doof en blind was en zich toch uitstekend kon redden, de kattenbak incluis.

Bedankt Lapje, voor al die fijne jaren!
 
 
Lapje een paar jaar geleden
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik zal zeker een nieuwe kat nemen. Maar ik moet eerst tot rust komen. Mede omdat ik een lichamelijk ongemak heb dat eerst moet herstellen. Ik wil twee katten uit het asiel, die samen geplaatst moeten worden, die conclusie heb ik al wel getrokken.
 
Hans

7 opmerkingen:

katja zei

Hans, heel veel sterkte met het verlies van Lapje. Wat bijzonder hè, dat ze zich toch nog zo goed kon redden ondanks haar 'handicaps'. Het zal nu wel heel stil zijn in huis...je hebt het drietal waarvan zij de laatste was zo lang om je heen gehad.

Hans zei

Ik droom regelmatig de laatste dagen van een huis barstensvol met katten.
En iedere dag zoek ik de Daily Grump op! Voor wie het niet kent: Facebook, Grumpy Cat!

Greet zei

Sterkte, Hans, met dit verlies. En sterkte met de gezondheid.

Jacq. zei

Sterkte met het verlies van je mooie Lapje, Hans!

ina zei

Veel sterkte, Hans.
En als je weer beter bent zijn er vast heel wat kattenstelletjes die graag bij jou willen komen wonen.

Mevrouw Katblad zei

Nogmaals sterkte, Hans! En dat je maar snel weer dusdanig bent genezen dat je het dierenasiel kan bezoeken! Hou ons op de hoogte!

Inge zei

Hoop dat je rap hersteld Hans!

En nogmaals sterke met het verlies van je lieve Lapje.