dinsdag 12 februari 2013

Tummy overleden...
Afgelopen zondag kreeg Mevrouw Katblad onderstaande mail van Marjon en Angelo:

Hallo allemaal,
We wilden jullie met dit mailtje even laten weten dat Tummy aan zijn reis naar het einde van de regenboog is begonnen.
De afgelopen week ging het al steeds slechter met hem en donderdagavond begon hij erg onrustig te worden en kon zijn draai niet vinden. Maar tot vrijdagnacht kon hij nog genieten van allerlei kleine dingetjes, zoals lekker onder de douche met de douchekop en water spelen, even buiten rondlopen en tot vrijdagochtend heeft hij nog genoten van lekker eten. Echter vrijdagnacht merkten wij dat de frustraties begonnen toe te slaan omdat zijn lichaam niet meer deed wat hij wou. En gisterenochtend kon hij ook niet meer genieten van de douche. Hij was moe en op. Daarop hebben wij besloten om de dierenarts te bellen en hem niet langer te laten lijden. Gisterenochtend hebben wij hem dan ook laten inslapen. Hij is veel ouder geworden dan wij ooit hadden verwacht, maar toch missen wij hem ontzettend en zijn erg verdietig omdat hij niet meer bij ons is. Maar wij weten zeker dat hij zal genieten aan het einde van de regenboog met zijn grote vriend Myrhki en met de anderen die hem voor zijn gegaan.
We hebben een blog geschreven met het hele verhaal, voor wie meer wil lezen: http://marjoos2.blogspot.nl/

Groetjes, Angelo en Marjon
 
Wij wensen Marjon en Angelo heel veel sterkte met het verdriet om het verlies van Tummy. Jullie hebben gelukkig lang van hem mogen genieten, maar dat maakt het gemis er niet makkelijker op.
Het is een mooi blog wat jullie als herinnering geschreven hebben.
 
Bovenstaande foto van Tummy is van 4 jaar geleden, toen Marjon en Angelo met hun vijf katten nog bij de Kruidentuin woonden.

5 opmerkingen:

Mevrouw Katblad zei

Inderdaad een mooi, ontroerend verhaal over Tummy. Ik zie 'm nog vaak in gedachten voor jullie oude huis zitten, met Jaya in zijn buurt!
Nogmaals sterkte!

Jacq. zei

Heel veel sterkte met het overlijden van deze bijzondere Tummy!Heb ook jullie stukje blog gelezen over hem en kreeg tranen in mijn ogen.

ina zei

Wat een prachtig verhaal over Tummy. Veel sterkte voor jullie.

Annie Wright zei

Arme Tummy! Veel sterkte voor zijn baasjes!!

Annemieke zei

Veel sterkte voor de achterblijvers! Hopelijk verzachten de mooie herinneringen de pijn een beetje.