vrijdag 1 februari 2013

Het is niet bij te houden...

die verhuizingen in en uit de 'Katbladhokken' in het asiel :

Pirlo
Jameson
Sinds twee weken zit Jameson nu in hok 5 in de ziekenboeg waar eerst Pirlo zat en Pirlo is verhuisd naar het hok daarboven. Beide katten zitten in de ziekenboeg vanwege niesziekte, maar Jameson is inmiddels genezen (en wie weet is hij inmiddels alweer verhuisd naar de kattenhallen met de plaatsbare katten). Pirlo's niesziekte is ook over, maar hij blijkt er helaas een bronchitis aan overgehouden te hebben, dus hij voelt zich nog niet helemaal happy.

In schuilhut 14 in één van de kattenhallen zit inmiddels Myla. In dit hok zat eerst Pelgrim (nadat Mauw-mauw geplaatst was), maar daar er nu in deze kattenhal allemaal katten zitten die gezamenlijk los kunnen spelen op de krabpalen en in de buitenren, is Pelgrim verhuisd naar de andere kattenhal waar de katten om de beurt een paar uur uit hun hokje mogen. Zij is namelijk niet gediend van andere katten en Myla gelukkig wel, want die kan de extra vrije speeltijd goed gebruiken, zij is namelijk een beetje hyperactief aangelegd.

Pelgrim
Myla
Renard oftewel Hazes (ex- hok 5-ziekenboeg), die zolang in een pleeggezin zit, is inmiddels besproken!

Katja

1 opmerking:

Mevrouw Katblad zei

Ja, het wordt wel ingewikkeld! Maar goed om zo te vernemen hoe nodig die "schuilhutten" zijn en dat ze goed gebruikt worden!