maandag 23 juli 2012

Waarschuwing voor Zevende Hemel?

Het is de redactie ter ore gekomen dat er katten zijn (of tenminste één) die hun kattenkruidkussentje zo lekker vinden dat ze het aan flarden scheuren:
"(...)die was werkelijk in de zevende hemel. Niemand mag ook in de buurt van het kussentje komen want dan gaat ze grommen.(...) Ze heeft het kussentje al half uit elkaar getrokken".

Daarom even de tip: als het kussentje kapot gaat, gooi het dan weg, het is niet de bedoeling dat de kat gaat knabbelen op de schapenwol die als extra opvulling gebruikt is, of op de panterfleece. Het oplikken van het gedroogde kattenkruid kan trouwens geen kwaad (en is ook normaal).

Het is verder ook normaal dat de kat in het kussentje bijt, het aflebbert, er kopjes aan geeft, ertegen trapt enzovoort!

Katja

1 opmerking:

ina zei

Katja, je kattenkruidkussentjes zijn geweldig! Ik had mijn bestelling opgehaald bij mevrouw Katblad en ging nog even langs Magiz. Daar vond Sonny mijn gesloten tas met daarin in plastic verpakt(!) de kussentjes zo interessant dat hij kopjes bleef geven tot ik er niet meer tegen kon en hem een kussentje gaf. Wamy pakte het al snel af en Gizmo kwam ook naar beneden. Ze hebben er allemaal mee liggen phleppen. Bij ons thuis hebben alle 4 de haarfabrieken ook genoten van een kussentje. Ze maken nog geen aanstalten om het te slopen.