vrijdag 23 maart 2012

Ze heet Rissa
Twee weken geleden wist ik haar naam nog niet, maar inmiddels heet ze al anderhalve week Rissa.

Ze is heel speels, speelt met pingpong- en andere balletjes, vloerkleed, krabmat, en allerlei kattenspeelgoed dat hier al jaren ongebruikt door het huis zwierf. Verder is ze superaanhalig, komt telkens op de bank naast me liggen en gaat bijna op haar kop staan als ik haar dan aai. Maar helaas voor haar is ze ook heel erg schrikachtig en bang en vat ze een aai van mij ook regelmatig als een aanval op, waarop ze wegschiet om dan vervolgens twee tellen later weer naar me toe te komen.
Ik hoop  dat haar vertrouwen toch zal groeien, zodat ze zich wat meer zal kunnen ontspannen en nog wat meer kan genieten.

Katja

7 opmerkingen:

Wilma zei

Leuke naam!

ina zei

Mooie naam en fijn dat het zo goed met haar gaat. Die schrikachtigheid gaat hopelijk over als ze gewend is dat er nooit lelijk tegen haar gedaan wordt.

Sandrazz zei

aparte naam, mooie lieve foto's.

Mevrouw Katblad zei

Met heel veel geduld en liefde komt het vast wel goed met Rissa!
Ze boft maar dat ze op het juiste adres terecht is gekomen.

Bart zei

Wat een mooie naam. Ik denk dat Rissa stapje voor stapje wel meer vertrouwen krijgt in haar mens. Ze ziet er slim uit, het komt vast goed met de tijd.

Jacq. zei

Leuke en originele naam, Katja! En ik denk dat ze met geduld vast niet meer zo schrikachtig zal zijn. En ze is in goede handen natuurlijk :))

Inge zei

Rissa moet nog even leren dat zij nooit meer bang hoeft te zijn omdat ze nu met haar gatje in de boter is gevallen bij jou!