dinsdag 27 maart 2012

Hello Kitty

Annemarie en Johan, de mensen van mijn oppashond Bram, hebben een nieuw poesje. Twee jaar geleden is hun vorige poes Jonas overleden. Het nieuwe katje heet Hello Kitty, hij is ongeveer zeven maanden oud en nog niet gecastreerd. De naam is verzonnen door hun vierjarige dochtertje Ella, dat gek is op alles van Hello Kitty. Ik weet niet of het poesje zelf de naam zou hebben uitgekozen...

Hij komt uit Assen en is meer dood dan levend gevonden toen hij ongeveer acht weken oud was. Hij zag er zo slecht uit dat Amivedi twijfels had of hij nog wel opgelapt zou kunnen worden. Maar gelukkig heeft de dierenarts zijn uiterste best gedaan en is het nu een lief, speels en parmantig katertje. Voor vreemde mensen is hij nog wat bang, en ook voor Johan. Maar voor Annemarie en Ella helemaal niet en hij zoekt juist graag hun gezelschap.

Ik hoop van harte dat hij het heel goed gaat krijgen!!
Jacq.

4 opmerkingen:

Hans zei

Wat een schatje!

ina zei

Wat een heerlijk beestje!

Wilma zei

Lekker moppie hoor! En wat heerlijk dat hij na een slechte start nu een gouden mandje heeft gevonden.

katja zei

Wat een lieverdje zeg!
Voor degenen die het stukje al eerder gelezen hebben en nu toch nog de reacties lezen: het katje is al zeven maanden oud in plaats van vier (wat er eerst stond). Het heeft een groeiachterstand door zijn enorm slechte start.Dit kreeg ik nog van Jacq door.