vrijdag 9 maart 2012

Thuisgekomen...

Ik zit al een week te broeden op dit stukje, maar 't wil niet echt komen.
Daarom nu toch alvast maar iets: ik wil de lezers van de bijlage graag mijn nieuwe 'huisgenootje' voorstellen:
Ze is ongeveer twee jaar en in januari van de straat gehaald met haar kopje vol open wonden door een heftige voedselallergie. Met medicijnen en een speciaal dieet heeft ze nu weer een prachtig glanzend vachtje.Vorige week vrijdag heb ik haar uit het asiel meegenomen naar huis.
De foto's zien er wat experimenteel uit, want ik moet me nog bekwamen in het fotograferen van een zwarte kat (dat was met een cyper en een rood-witte toch een stuk makkelijker om die goed op de foto te krijgen). En mijn nieuwe vriendinnetje wil ook nog niet erg stil zitten.

De lezers vragen zich misschien af hoe ze heet, maar dat is voor mijzelf ook nog een vraag. Ik ben niet zo'n ster in het doorhakken van knopen, dus zit al een week boeken, internet, mijn geheugen enzovoort af te speuren naar een passende naam, maar telkens vind ik het 'net niet'.  Ik heb nu wel het gevoel dat ik het bijna weet :-)  Maar daar wilde ik met deze presentatie niet op wachten.

Wordt vervolgd...

Katja

8 opmerkingen:

Sabine zei

Fijn weer iets van je te lezen, Katja.
Succes met het kiezen van een naam, ik vindt dat ook vaak moeilijk, omdat je toch een naam wilt die past bij een dier. Zo hebben 2 van onze 3 kippen nog steeds geen naam, terwijl ik voor de 3e binnen een paar uur een goeie naam had......

ina zei

Wat een lieverd, Katja. Veel plezier met haar. En die naam komt vanzelf een keer bovendrijven.

Bart zei

Ik hou van zwarte katten :-) Ze lijkt, met haat witte haartje heel veel op mijn vorige zwarte kat die nu weer bij me is als Rose, zonder witte haartjes op haar borst, maar met witte haartjes op haar onderbuik :-)

Jacq. zei

Wat een schatje, Katja! Word nu wel héél benieuwd naar de naam :))

Inge zei

Wat een droppie Katja.
Ze is prachtig! En ze boft enorm dat jij haar hebt uitgekozen als vriendinnetje.
Ik wens julie heel veel geluk samen!

Sandrazz zei

wow een zwarte poezel, wat lief. Op de eerste foto herken ik mijn Doezel :-).
Ben benieuwd welke naam het gaat worden.

Heel veel plezier en geluk met je nieuwe maatje.

Groetjes
Sandra

Annemieke zei

Wat een lieverd! Daar moet een goede naam voor worden gekozen.

Wilma zei

Haaaa, daar is ze dan! Wat een lieffie Katja! Lukt het al een beetje om haar stabiel te krijgen? Slikt ze nog steeds medicijnen, of ben je daar inmiddels mee gestopt?
Heel veel geluk met deze lieve meid!