maandag 20 juni 2011

Veel te bang...

Vrijdag 's middags heb ik haar opgehaald bij het asiel. Ze was door de mensen van de dierenambulance gevangen met een vangkooi bij mensen in de tuin en samen met haar twee kittens van een paar dagen oud naar het asiel gebracht.

Maar ohhh, wat is dit poesje bang. Ze liet wel toe dat ik haar kittens vlak bij haar neerlegde, zodat ze naar haar toe konden kruipen om zich tussen haar poten door te wringen om te proberen een tepel te pakken te krijgen, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Deze mama was veel te bang en volgens mij ook nog veel te jong om voor haar kleintjes te zorgen. Na overleg met het asiel heb ik haar de volgende dag weer teruggebracht. Daar hadden ze inmiddels een ander opvangadres voor de kittens gevonden. Daar worden ze om de twee uur geflest. In het begin had het blonde dametje het wat moeilijk, maar inmiddels gaat het met allebei gelukkig goed.

Dit bange moedertje zal gesteriliseerd worden en dan weer worden teruggezet waar ze is gevangen, met instemming van de bewoners uiteraard.
Wilma

6 opmerkingen:

de redactie zei

Ach gossie, wat een drama nou weer. Arm jong moedertje. Mevrouw Katblad krijgt er tranen van in haar ogen.

katja zei

Ja, erg zielig hoe angstig dat moedertje er bij zit. Inderdaad beter dat die jonkies niet bij haar opgroeien anders worden ze net zo bang en onbenaderbaar. Maar triest is het wel.

ina zei

Ach, dat arme bange moedertje.
En die kleine dotjes..
Gelukkig dat er toch een oplossing is gevonden voor allemaal.

Annemieke zei

Wat triest! Die arme mamapoes ook - weet natuurlijk ook niet wat haar NU weer overkomt...Gelukkig dat het goedkomt met het grut en hopelijk wordt mamapoes ook wat minder bang na de sterilisatie.

Hans zei

Wat sneu zo een tienermoedertje. Hopelijk komt het alle drie de diertjes goed!

de redactie zei

@abigail:
Jouw reactie was helaas te lang om te kunnen plaatsen, maar wij kunnen je verzekeren dat alle beslissingen over gevonden katten met kittens bij het Asiel Crailo (Hilversum)weloverwogen worden gemaakt, en altijd in het belang van de dieren. Vrijwilligster Wilma (die niet alleen onze Boez heeft gesocialiseerd maar ook Igor en Gizmo)doet eveneens schitterend werk! Wil je daar meer over weten, klik dan bij de bijlage onder labels op "Wilma's opvang"!