zaterdag 23 april 2011

Schatje

Ik liep vanmorgen met mijn hondje Quinti te wandelen, en mijn katten Moppie en Mickey liepen als gewoonlijk mee, toen ik dit jonge poesje tegen kwam. Ik heb haar al eerder gezien want ze is van de mensen waar Mickey vandaan komt.
Ze is een vrijkous en wil graag uitgebreid geaaid worden. Ik weet (hoorde ik van het mens van Mickey) dat Schatje op een bouwterrein liep waar de man werkte en dat ze direct op zijn schouder klom en er niet meer vanaf wilde. Hij belde naar huis, vertelde het verhaal en de vrouw zei meteen: "Neem maar mee, we houden haar". Natuurlijk hebben ze gecheckt bij de dierenarts of ze een chip had en zijn op allerlei sites geweest om te kijken of ze gemist werd. Maar nee. De dierenarts denkt dat ze, toen ze werd gevonden, 3 maanden was. Nu is ze 4 maanden.
Ze is (nog) nergens bang van (wel voorzichtig) en is ook niet bang voor mijn Quinti. Maar haar mensen hebben ook 2 honden; ze is gek op ze en ligt naast ze in de mand. Verder hebben ze een oudere poes, Luna, de moeder van mijn Mickey....

Groeten,
Jacq.

4 opmerkingen:

mevrouw K. zei

Wat een lekker ding! Hoe komt zo'n schattenpoesje nu op een bouwterrein terecht, denken wij dan direct!
Bedankt voor dit leuke stukje, Jacq!

Annemieke zei

Wat een toepasselijke naam! Goed dat ze personeel heeft gevonden (of beter: uitgezocht)

Wilma zei

Wat een heerlijk katje! Zou zij nog broertjes en/of zusjes op het bouwterrein rond hebben lopen? Daar is neem ik aan wel naar gezocht.

Jacq. zei

Schatje was de enige die er rond liep. Er is inderdaad naar andere katjes gezocht maar niet gevonden..