vrijdag 10 september 2010

Verdrietig bericht over Hummel
We hebben weer een triest bericht, Hummel hebben we vandaag moeten laten inslapen. Hij is kortstondig ziek geweest. De voorlopige diagnose is FIP, een dodelijk virus dat veel katten hebben als coronavirus, maar bij jonge katten kan muteren door stress of andere zaken tot de dodelijke variant. Hij is in zeer korte tijd erg achteruit gegaan en we hebben vandaag besloten het lijden niet langer te laten doorgaan. Helaas, hij was onze lieveling en ook de lieveling van de andere katten die hem allemaal zullen missen... We laten Hummel door de universiteit Utrecht onderzoeken om vast te stellen of het daadwerkelijk om het FIP virus gaat.

Priscilla

4 opmerkingen:

katja zei

Alweer heel veel sterkte gewenst ('t is nog maar zo kort geleden dat jullie afscheid van jullie oudste kat Chiel moesten nemen). Arme Hummel, nog zo jong en dan zo'n erge ziekte krijgen.

Mevrouw Katblad zei

Ach, wat een droevig bericht. Het zal een moeilijke beslissing zijn geweest voor jullie. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe, en zijn blij dat wij Hummel ook even mochten kennen.

ina zei

Ach, arme Hummeltje. Sterkte hoor, mensen.

Wilma zei

FIP is zo gemeen en zo rigoreus. Daar is helaas niets aan te doen.
Heel veel sterkte gewenst met het verlies van jullie Hummeltje.
Lieve Hummeltje, een goede reis naar de Regenboogbrug.