vrijdag 17 september 2010

Niet meer op de golfbaan.

De kittenkooi beneden is leeg, heel erg leeg, maar de kattenkamer boven heeft weer nieuwe (tijdelijke) bewoners. Mag ik jullie voorstellen aan mama Moonlight, zoon Mevre en dochter Jamey (beide ongeveer vijf weken oud). Zij hebben weken lang rondgelopen op een golfbaan, totdat het de beheerder eindelijk lukte om mams te pakken te krijgen. Tot die tijd heeft hij heel erg goed voor beide kittens gezorgd, want beide zijn Hollands welvaren. 

Mams is nog een beetje op haar hoede, maar smelt als ze geaaid wordt.Jamey heeft aan al haar pootjes witte teentjes.

 

De oogjes van Mevre zijn aan het verkleuren. Blauw wordt...

 
Leuk al die witte haartjes.

Moeder en zoon. Dochter verdwijnt net uit beeld.

 
Jamey houdt van kroelen en gaat er uitgebreid voor liggen.Ohhhh, wat is dat lekker!

Beide kits hebben een heel grappig puntig staartje, dat ze over hun rug heen vouwen.


En toen was er ... melk!
Wilma

8 opmerkingen:

Mevrouw Katblad zei

De "Golfpoezen" dus! En de mams is niet gechipt? Vreemde zaak! Maar gelukkig zijn ze nu bij jou Wilma, veel succes met deze nieuwe schattebouten!

katja zei

Haha, wat een grappig gezicht, zo'n staartje dat helemaal over de rug gebogen wordt ! Hoe kom je trouwens aan de naam 'Mevre' ?

Wilma zei

Ik verzin die namen niet hoor! Die worden gegeven door de mensen van het asiel en die plukken ze vaak van internet af, omdat ze dagelijks diverse namen moeten verzinnen. Maar misschien krijgen de kleintjes binnenkort wel andere namen ...

katja zei

Nou ja, ik bedoelde eigenlijk "hoe komt hij eigenlijk aan de naam Mevre?" Omdat ik die naam nog nooit eerder heb gehoord...en ik vind het ook zo op het eerste gehoor niet als een jongensnaam klinken. Maar jij weet dus ook niet precies hoe ze aan die naam gekomen zijn...ja, van internet dus (als je Mevre intikt bij Google krijg je vooral 'tig' links van een hotel in Antalya dat zo heet)

Hans zei

Een compliment voor de beheerder van de golfbaan! Hartstikke goed, en ik maak geen zorgen over het gouden mandje van alle drie!

Wilma zei

Ik heb het even nagevraagd, maar de naam Mevre komt inderdaad van een namenlijst van internet. Dus niks spannends aan helaas.
Maar de namen zullen binnenkort wel gaan veranderen, want morgen komt er het toekomstig personeel kijken. Als dat door gaat, dan blijven ze bij elkaar!

Mevrouw Katblad zei

Goed om te horen! Lezen dus....

katja zei

Dank je wel voor het navragen :-)
Ik zal duimen dat ze lekker bij elkaar mogen blijven bij de 'kijkers' van vandaag !