vrijdag 19 juni 2009

Bericht uit Nieuw-Zeeland!


Hallo, ik ben Maxi. Ik ben een nichtje van Iwan! (Die grote rooie ja, die dus in de katbladbuurt woont inderdaad.)

Sinds een jaar woon ik in Wellington in Nieuw Zeeland. Ja, ik woon hier fijn. Er is geen grote weg langs ons huis dus ik kan lekker buiten spelen. Er wonen nog een paar katten bij ons in de buurt en wij zijn goede vrienden.
Ik woon het liefst alleen, zonder andere katten dus. Nee, ik hou ook niet zo van honden. Hiervoor woonde ik namelijk op een "farm" en daar werd ik door die beesten achterna gezeten.

Er zaten daar trouwens ook grote vogels die toktokten, en daar was ik dus bang van. Nee, dan is het hier beter. Het is nu trouwens winter bij ons. Dat betekent dat ik lekker op een groot kussen voor de kachel lig.

Nou, dat was het dan weer even! Tot de volgende keer en de groeten aan de Leidse katten!

5 opmerkingen:

de baas zei

Zo, heeft u een stamboom van de familie? We zouden die graag willen zien! Meestal zijn de voorouders onbekend van onze haarfabrieken..... dus!

ina zei

Maxi is niet echt familie van Iwan.
Het zij-mens van Maxi is een zus van het zij-mens van Iwan. Zo zijn de katten dus indirect een soort verwant.

Katja zei

Zo hé, het Leidsch Katblad wordt dus zelfs in Nieuw-Zeeland gelezen !
Mooie kleur heb je, Maxi ! Grappig idee dat het bij jou nu winter is :-)

MAXI zei

WAT LEUK DAT IK IIN EEN KATTENBLAD STA AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD. HET IS HIER ERG KOUD VANAVOND, IK DENK DAT IK MAAR BINNEN BLIJF BIJ DE KACHEL. DE MUIZEN ZULLEN OOK WEL BINNEN BLIJVEN DENK IK, DUS IS ER NIET VEEL TE SCHARRELEN BUITEN. DE HARTELIJKE GROETEN AAN MIJN HOLLANDSE VRIENDEN EN VOORAL DIE IN LEIDEN! MAXI.

Annemieke zei

Maxi is dus ook een soort via via familie van Iwans broer en dus - hopelijk heb ik binnenkort tijd om foto's van ze in te sturen