zaterdag 20 juni 2009

Al 6 jaar verliefd!
Hallo, Ik ben Bommel en Peettante Marian is mijn mens. Ik ben al 6 jaar verliefd op mijn echtgenote Luna. Mijn mens zegt dat ik al vier jaar op honeymoon ben. Helemaal begrijpen doe ik dit niet, maar ooit was ik een suikerspinner en dat is nu niet meer zo. Ze schijnen dat honeymoon te noemen. Maar voor mij telt enkel dat ik smoor- en smoor verliefd ben op Luna, nee niet die Luna uit de katbladstraat maar de enige en echte Luna! Dat u dat maar weet!
Amicale groet van heer Bommel

8 opmerkingen:

de baas zei

Echtgenote??? Heeft u dat op papier staan? Want volgens ons hokt u gewoon, heer Bommel!

Heer Bommel zei

Gossie mevrouw Katblad, u bent snel met mijn berichtje in uw krant. Ik voel mij zeer vereerd en ik kom zo prachtig uit op uw gele achtergrond! Dank u wel enneh de hartelijke groet van mij, Luna en van mijn mens

Heer Bommel zei

Dat heeft u dan helemaal verkeerd begrepen mevrouw, je kunt pas op honeymoon als je getrouwd bent..als u begrijpt wat ik bedoel bovendien hokken heren niet!

Katja zei

Wat lief, zoveel als Bommel en Luna van elkaar houden... Is Luna er later bijgekomen en was ze toen al volwassen of nog een kitten ?
Tussen Faffie en Snuitje is het nooit echt wat geworden helaas, ondanks dat ze al 15 jaar samenwonen nu...

Heer Bommel zei

Ik zal mijn echtgenote vragen of zij binnenkort iets wil vertellen over onze bruiloft.Ik ben een bescheiden heer en graag laat ik ook mijn liefje ehhh echtgenote eens aan het woord.

ina zei

Wat schattig!
Waar wonen jullie?

annemarie zei

Bommel en Luna wonen in de Haarlemmerstraat. Vanuit de ramen kijken ze op het dak van de kerk, dus je kunt stellen dat ze "op niveau" wonen!

Annemieke zei

Ze zijn schattig samen!