woensdag 9 april 2014

Kleine meid gaat verhuizen

Het laatste nieuws (van vandaag!) uit Wilma's opvang:
 
De kleine meid heeft geen zin meer om te vechten voor een plekje aan de melkbar. En dus gaat ze vandaag verhuizen naar een 'flessenmoeder', die haar met de fles groot zal brengen.

Hier ligt ze even uit te rusten, maar het grootste gedeelte van de tijd schreeuwt ze om eten, maar ze gaat zelf niet meer op zoek naar de melkbar. Alleen als ik haar aanleg en de andere kittens weg hou, dan wil ze nog wel een beetje drinken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De andere kittens komen gelukkig goed aan en hebben er geen probleem mee dat ze de
voorraad met zovelen moeten delen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wilma

4 opmerkingen:

katja zei

Jammer dat het nodig is, maar anders gaat ze het niet halen natuurlijk. Wel goed dat de mogelijkheid er is (van die flessenmoeder). Het is zeker geen optie om haar (vanwege de opvoeding) later weer terug bij haar nestgenootjes te zetten als ze aangesterkt is?

Wilma zei

Ze zal best wel een keertje komen spelen als ze wat groter zijn, maar de flessenmoeder voedt haar verder op. Het is trouwens dezelfde flessenmoeder die ook Ieniemienie heeft groot gebracht, als iemand zich dat nog kan herinneren.

Jacq. zei

Ach, dat kleine meisje ligt daar zo zielig alleen. Gelukkig gaat ze naar flessenmoeder. Ben benieuwd hoe het verder met haar gaat.

Wilma zei

De dierenarts denkt aan verslikkingspneumonie en ze krijgt nu ab.