dinsdag 29 april 2014

Flessenkitten Hartje

Gistermiddag ben ik op visite geweest bij het kleine flessenmeisje Hartje. Het gaat heel goed met haar en ook zij krijgt mooie rozige vlekjes in haar vacht, dus waarschijnlijk wordt zij, net als haar grote nicht, ook een lapje.Wilma

7 opmerkingen:

katja zei

Hihi, klopte dat misschien toch, mijn gok dat de kittens van Britt en Ymke dezelfde vader zouden hebben (een rode/rosse kater). Maar ja, we zullen het nooit weten...
Zijn de andere twee blauwgrijze kittens van Ymke katertjes?

Hartje ziet er goed uit. Nog plannen om haar als ze eenmaal vast voedsel kan eten weer bij de rest te zetten, of is dat op die leeftijd niet meer mogelijk?

Jacq. zei

Wat ziet ze er goed uit, zeg! En lief hoe de hond met haar omgaat. Voordeel is dat ze makkelijker geplaatst kan worden bij mensen met een hond.

ina zei

Wat leuk, die enorme hond en dat piepkleine poesje.

Hans zei

Fantastisch! Doet me denken aan bijna doodgeboren Dalmatienertje in de 101 Dalmatiers, mijn all time favoriete tekenfilm town ik een klein jongetje was!

Wilma zei

Klopt Katja. De beide andere grijze streepjes van Ymke zijn katertjes.
Hartje zal wel een paar keer komen spelen, maar zij zal overdag toch nog moeten worden bijgeflest en dat lukt mij niet als ik werk. Hartje gaat trouwens straks samenwonen met een van de zwart gestreepte katertjes en zal dan Pip gaan heten.

Laila and Minchie zei

So cute!

Anoniem zei

Aawe, wat een schatje!