dinsdag 7 januari 2014

Razende reporter Bram eindelijk op de foto!


Dit is Bram gezellig kijkend vlak voor de verhuizing.Bram in de nieuwe tuin. Hij was eruit en na 2 seconden er weer in. In het huis dus. Tja stel hem maar voor als razende reporter. Maar hij wil nog niet erg. De grote pantoffelheld Janus is al volop de boer op in de buurt. Die vindt het geweldig. Ik zal zien dat ik hem op de foto krijg. Hij is meer van in de bosjes duiken en daar gaan rommelen op het ogenblik. Wordt moeilijk foto nemen zo.
Cisca 
 
Noot van de redactie: fijn om nu eindelijk te kunnen zien hoe onze 'razende reporter' er uit ziet (voor de verhuizing zag hij er in ieder geval behoorlijk razend uit). We hopen nog vaak berichten te krijgen over het wel en wee van Bram en zijn huisgenoten in hun nieuwe huis, tuin en omgeving!

6 opmerkingen:

Katja zei

Bram kijkt inderdaad ONTZETTEND gezellig op die eerste foto!

annemiek zei

Ja op de eerste foto staat zijn snuitje op onweer, op de tweede foto ziet hij er wel veel gezelliger uit. Wij hier vallen wel op zwart-witjes.

Mevrouw Katblad zei

Volgens ons is Bram vooral een heel serieuze haarfabriek! We kunnen bijna niet wachten op zijn eerste, echte reportage! (Maar snappen natuurlijk ook wel dat het wennen in een nieuw huis met dito tuin nog even tijd kost...)
Succes daarmee, Bram!

ina zei

Je bent een knappe kater, Bram. En het lijkt wel of je een beetje naar mij knipoogt, of verbeeld ik me dat?

Jacq. zei

Zo, hij kan kwaad kijken! Leuk hem eindelijk te zien.

Annemieke zei

Duidelijk een kater met een filosofische inslag! Net als wijlen Japekop.