maandag 29 juli 2013

Tjerk verhuisd!

Tjerk, de enorme lieverd die een paar weken in Het Leidsch Katblad-sponsorhok in de ziekenboeg doorbracht, is afgelopen donderdag al geplaatst.
Zijn toekomstige nieuwe mensen waren op zoek naar een kater die het leuk vond om geknuffeld te worden (hun vorige kat was niet erg op aandacht gesteld geweest). Nadat ze beide kattenhallen bezocht hadden en een beetje teleurgesteld naar buiten kwamen, omdat daar niet echt een beestje bij had gezeten waarmee het klikte, liet de kattenverzorgster hen kennismaken met Tjerk. Tjerk was tot het laatst 'bewaard' omdat hij nog in de ziekenboeg zat en na een bezoek aan hem zouden de kattenhallen niet meer bezocht kunnen worden
 
Tjerk trok waarschijnlijk zijn allerzieligste gezicht (eerlijk gezegd kon hij niet echt anders).


En daarna heeft hij (waarschijnlijk) geshowd dat hij echt, echt, echt wel veel van knuffelen hield. Zijn nieuwe mensen waren onmiddellijk verkocht en hij mocht mee naar een nieuw huis met een tuin.
Sommige katten kunnen zichzelf erg goed 'verkopen'.
 
Helaas zijn er ook veel die dat veel minder goed lukt, zoals bijvoorbeeld Myla die nu alweer meer dan een half jaar in schuilhut nr 14 in de kattenhallen zit...
Edit 3/8/2013: ze blijkt al vanaf oktober 2012 in Stevenshage te zitten (zat er dus al een paar maanden voordat ze in 'onze' schuilhut terecht kwam). Dit lees ik net op de facebook-pagina van Stevenshage.(onderstaande foto door Marlies, van Stevenshage)
 
 
 
Katja

3 opmerkingen:

Inge zei

Ik zou ook vallen als een blok voor dit ventje.
Fijn dat hij nu een gouden mandje heeft gevonden!

ina zei

Als ik er niet al 5 had wist ik het wel..

Jacq. zei

Super voor hem!