donderdag 25 juli 2013

Poema

                                                                                             
Gisteren ontvingen we het volgende, droevige bericht van Hans:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afgelopen maandag heb ik helaas Poema moeten laten inslapen. Het ging de laatste tijd heel snel bergafwaarts met hem en de de hitte is hem uiteindelijke fataal geworden. Hij is 16 jaar geworden.

Mvgr
Hans
 
Hans, veel sterkte gewenst met het verdriet om Poema. We weten hier allemaal hoe moeilijk het is een kat te verliezen. We denken aan je!

7 opmerkingen:

katja zei

Jeetje wat is dat snel achteruit gegaan met Poema zeg! (zat je vorige berichten net even door te kijken). En vorig jaar Ceesje... Ik leef met je mee: je mist ze zo, die beesten waarmee je zoveel jaar je leven hebt gedeeld.

ina zei

Sterkte, Hans.

Hans zei

Ja, Meneer had een dure smaak. 's ochtends zat ie nog te bedelen om een plak salami, met knoflook, de fijnproever!. 's middags vond ik hem meer dood dan levend.Hij had een onschuldige hartkwaal, maar de combinatie met de hitte is hem waarschijnlijk fataal geworden. Ik kreeg van de dierenarts overigens een troostkaartje met een troostboekje, heel erg attent!

Jacq. zei

Hans,veel sterkte met het verlies van je dierbare Poema!

Inge zei

Veel sterkte Hans.

Wilma zei

Sterkte Hans.

Mevrouw Katblad zei

Hans is ondertussen bij ons langs geweest om te vertellen over Poema. Japekoppie kwam naast hem zitten (kaas op tafel), en toen Hans hem aaide noemde hij Japie per ongeluk een paar keer "Poem". De gelijkenis is/was dan ook best groot (ook in gedrag: fijnproever!), maar zoiets grijpt je toch wel even naar de strot, toch Hans?