zaterdag 1 december 2012

Update over drie kleine kleutertjes


Dit zijn Felix, Dani en Lara, dezelfde kittens als een tijdje geleden, maar dan inmiddels een stukje ouder, gezonder en socialer.
 
Alleen Lara (met het zwarte kopje) vindt mij toch nog steeds een beetje eng, al vindt ze aaien toch wel heel erg lekker en kan ze spinnen als de beste.
 
Felix blijft vanaf het begin een beetje achter in gewicht, maar is verder prima gezond en inmiddels een lekkere kroelkont.
Dani (toen hij bij mij kwam hadden ze hem Dana genoemd, maar het is toch echt een vent! ;-)) viel een paar weken geleden ineens heel erg af en bleek een luchtweginfectie te hebben terwijl ik daar niks van merkte. Gelukkig knapte hij na medicatie snel op en is zijn gewicht weer goed op pijl. Hij komt ook regelmatig op schoot om een lekkere kroel te halen.
Hopelijk kan ik met Lara nog wat vooruitgang boeken zodat ze binnenkort alle drie goed plaatsbaar zijn.
 
 
Ingezonden door Wilma
 

3 opmerkingen:

katja zei

Nou, ik vind Dani ook een hele leuke naam. En een schattig koppie heeft hij trouwens! Zijn ze nou langer bij je dan de meeste kittens?

Wilma zei

Ja, deze kittens zijn veel langer bij mij, omdat ze ook gesocialiseerd moeten worden. Inmiddels zijn ze al vijftien weken, normaal blijven ze niet langer dan tot een week of negen à tien.

Wilma zei

Het zag er even naar uit dat ik één en zelfs misschien wel twee kittens zou kunnen plaatsen, maar helaas is dat voor beiden niet doorgegaan. Dus belde ik vandaag het asiel op om af te spreken dat ik ze zou komen brengen, zodat ze van daaruit geplaatst kunnen worden. Wordt er gevraagd of ze nog een weekje kunnen brengen, want ze zitten helemaal vol. Nou ja zeg, en dat in deze tijd. Maar ja, dat is natuurlijk geen probleem. Dit drietal mag natuurlijk nog wel een weekje langer blijven logeren!