vrijdag 7 oktober 2011

Open asieldag in Stevenshage op 8 oktober 2011

5 opmerkingen:

katja zei

Sorry dat ik er nu pas aan denk om hier een berichtje over te plaatsen (het is al deze zaterdag natuurlijk). Maar misschien zijn er nog mensen die nog zin en tijd hebben om te komen kijken, of lekker even op de rommelmarkt te neuzen (alleen jammer dat de weersverwachting niet zo best is voor morgen).

Hans zei

De drukte viel me om twaalf uur mee, maar het weer drukte wel een stempel. Wel een klacht gehoord van een dame uit Apeldoorn die er speciaal voor kwam. Ze heeft op het station een half uur lopen zoeken omdat geen buschauffeur wist waar het was. Ik heb haar toen maar onder mijn hoede genomen.

katja zei

Ik heb je niet bij de plaatsbare katten gezien, Hans...zeker uit zelfbescherming niet wezen kijken ?
Het is uiteindelijk nog best druk geworden en er is weer een hoop geld ingezameld voor het asiel vandaag.

Hans zei

Je mag nooit meer raden! Maar ik heb er toch echt gestaan en ze allemaal gezien, enkele zelfs nog door de gaatjes in de hokken aangeraakt. Vannacht sliepen alle drie mijn schurken op mijn dekbed, dat is nog eerder vertoond. En heb geld gedoneerd voor de ambulance, niet voor het asiel zelf, want dat doe ik al twee keer per jaar automatisch. En als ik wat ruim zit doe ik wat extra. Maar de leukste vind ik nog steeds een hondenriem. Die vond ik op het strand en nam hem mee voor de musketonhaak. Thuisgekomen lag de beestenbende op de mat en las ik dat het asiel nieuwe hondenriemen nodig had. Ik heb me geen moment bedacht en met de riem (en musketonhaak) naar het asiel gefietst, op een maandag. Ik kreeg als commentaar van de meisjes die net honden uit lieten: Meneer we zijn op maandag gesloten. Ik kaatste terug, ik kom even deze op het strand gevonden hondenriem brengen. Het meisje dat de riem in ontvangst nam zei: Maar meneer, dit is een heel dure riem, de Rolls Royce onder de hondenriemen! Ik wist niet dat daar ook verschil in was. :)

katja zei

Nou ja, dan heb ik zeker te druk staan kletsen met een van de andere bezoekers. Of ik was net poffertjes aan het halen... (verder heb ik nl. van 11 tot 16 uur in een van de kattenhallen gestaan om informatie en toelichting te geven).
Wel leuk van die mooie hondenriem !
(het asiel is trouwens wel op maandag geopend, maar alleen van 13-16 uur).