donderdag 13 oktober 2011

Hotelpoezen op Rhodos

De mensen van Iwan, Igor, Caja en Lotje zijn net terug van hun vakantie op Rhodos. Vanuit hun hotelkamer  hadden ze uitzicht op een moederpoes met vijf jongen:

Er was een moederpoes met vijf kleintjes, ze woonden in het hotel, volgens mij hadden ze daar een eigen kamertje (!) waar ze door een altijd openstaand raam in en uit konden gaan.


Op een gegeven moment was één van de kindertjes te ver afgedwaald en zat hij keihard klagelijk te mieuwen. Omdat ze op een dak leefden konden wij er niet bij; ik heb toen de receptie gewaarschuwd en daar bleek dat er al meer mensen dit hadden gemeld; ze zouden het beestje helpen.


De reddingsactie hebben we niet gezien maar een paar uur later kwam ma met haar vijftal over het dak langslopen.

Op een van de foto's zie je het span brutaal door een raam van een hotelkamer naar binnen kijken; even later werden ze daar weggejaagd. Wij denken dat ze daar van een eerdere gast een keer eten hebben gekregen.
Ze werden overigens goed verzorgd, net als een ander nestje van vier met hun moeder en vader, die zaten in de tuin en er stonden diverse etensbakjes met kattenvoer. Helaas kon ik dat stel niet meer fotograferen, we zagen ze pas toen het fototoestel al in de koffer zat, en omdat die nogal moeilijk was dicht gegaan hebben we hem maar niet weer geopend.Ingezonden door Ina

3 opmerkingen:

mevrouw K. zei

Blij te horen dat er ook mensen op Rhodos wonen die haarfabrieken goed behandelen! Ik heb wel eens andere verhalen gehoord.... Dank voor deze leuke reportage, mevrouw Ina!

Hannah zei

erg leuk Ina, blij dat jullie een goede vakantie hadden, en ik hoor al dat de katten thuis het ook goed maken!
groeten aan al de Leidse kattemensen!!!!!!!1
Han in Wellington

katja zei

Die Griekse poezen zien er altijd zo fotogeniek uit met die mooie blauwe achtergronden...
Gelukkig dat ze daar in het hotel wel goed voor de poezen zorgen (hopelijk ook na het toeristenseizoen !).