dinsdag 12 juli 2011

Spoed !!! Wie weet er nog leuke namen voor kittens ?

Nog even op de valreep een paar fotootjes van deze twee cuties, want inmiddels zijn zij groot en sterk genoeg om te mogen verhuizen. Helaas heeft zich bij mij geen toekomstig personeel gemeld en dus gaan zij terug naar het asiel. Wij hebben dit zo geregeld dat de kans heel erg groot is dat ze maar heel kort daar hoeven te blijven.
Ze zijn erg aan elkaar gehecht, dus ik hoop dat ze bij elkaar mogen blijven. Ik heb dit ook aangegeven bij de mensen van het asiel en ze zouden er rekening mee houden. Helaas hebben ze dat niet helemaal voor het zeggen natuurlijk. We zullen wel zien hoe het loopt.
Wat heel grappig is bij deze twee is dat normaal gesproken katten hun ogen dicht knijpen bij flitslicht, maar deze twee houden hun ogen juist heel wijd open.

Normaal gesproken geef ik mijn opvangertjes geen namen, dat laat ik aan het toekomstige personeel over. Maar als ze terug gaan naar het asiel, dan is het wel handig als ze namen hebben. Dus als iemand nog een leuk idee heeft...

Dag lieve knuffies van me, het ga jullie goed!
Wilma

8 opmerkingen:

Hans zei

Wat een lieverds. Er stond ooit een bericht in de Bescheurkalender van Koot en Bie: We hebben nu zo leuke buren, hun katten bijvoorbeeld heten K.. en L..!

En daardoor weet ik opeens het antwoord. Mijn favoriete cartoon idolen: Fokke en Sukke.

ina zei

Hans en Grietje?

Jacq. zei

Ik weet niet of het meisjes of jongens zijn..Maar ik heb wat namen: Kasper,Oele,Frits(ie),Trix(ie),Senna,Dolf(je),Pino,Door(tje),Kanjer,Boris,Tigo,Babs en Bella.

Nathalie zei

Het zijn duidelijk Sam en Moos. Maar ik weet niet of ze daar blij mee zijn...

ina zei

Jut en Jul?

Hans zei

Nee,

Jut en Jul is net zo flauw als van Koot en Bie en die van mij

katja zei

En Wilma, hoe heb je ze uiteindelijk genoemd ?

Wilma zei

Het zijn uiteindelijk Nico en Saartje geworden, naar twee onafscheidelijke gibbons uit Blijdorp.