dinsdag 12 juli 2011

Maxi...


Beste Katblad mensen,
Zoals jullie weten kijk ik geregeld in het LKB, en vind het erg leuk om te lezen en te zien. Ik ben de zus van Ina, het lieve mens van Iwan, Bonya, Igor, Kaja en Lotje.

Gisteren is onze darling Maxi ingeslapen bij de vet, ze had al een tijd arthritis, en kon niet meer springen en liep erg moeilijk. Ze was 11 jaar oud.

We hadden eerst 3 katten, en nadat Jesse en Toni overleden zijn was Maxi eigenlijk wel blij dat ze de enige kat in huis was. Ze woonde ook met ons op de chicken farm 3 jaar geleden, waar we een jaar
gewerkt hebben, in het Noorden van New Zealand. Hier terug in Wellington vond ze het heerlijk dat we nu in een rustige straat wonen, met niet veel verkeer, en veel tuinen om te verkennen en in te rommelen. Ze sliep graag op ons bed, heel graag net op een plek waar ik juist wilde liggen........
We hebben net onze eerste dag zonder poes gehad, missen haar wel..........ja zo
gaat dat.
Hartelijke groeten aan jullie allemaal,
Hannah5 opmerkingen:

katja zei

Heel veel sterkte gewenst met het gemis van Maxi. Ze was een prachtige kat zo te zien. (Grappig hoe ze daar aan de andere kant van de wereld ook gezellig achter een polletje kattenkruid zat).
(Als je op het 'label' klikt onder het bericht, kan je nog een keer lezen wat Maxi twee jaar geleden'schreef' over haar verblijf op de chickenfarm en in Wellington)

Annemarie zei

Wat was Maxi een prachtige poes!
We wensen jullie veel sterkte toe met het verlies en bedanken jullie voor de prachtige foto's, en de leuke reacties van Maxi in het verleden....

Annemieke zei

Wat zielig! Veel sterkte toegewenst. Altijd raar als een kat er niet meer is - zie je steeds wat in je ooghoeken bewegen en denk je dat het de kat is...maar dat is dan niet zo :(

Hannah zei

Lieve mensen, heel hartelijk bedankt voor jullie medeleven. Ja we hebben nu bijna een week zonder Maxi,we missen haar erg, ik denk soms dat ze er weer aan komt lopen, of in de nacht dat ik haar hoor spinnen, als ze voelde dat ik even wakker was.
gelukkig hebben we veel mooie foto's. Gary en ik hopen volgende maand te logeren bij Igor en Iwan en huisgenoten!! Mevrouw katblad, we komen wel even gedag zeggen weer! veel groeten vanuit een winters Wellington!

Wilma zei

Wat een schitterende kat is Maxi! Jammer dat het niet meer ging. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.