zaterdag 15 februari 2014

Onderonsje tussen Iwan en Caja

Iwan en Caja lagen zo schattig samen op de bank, daar moest ik wel foto's van maken.
 

Vooral de foto waarop Iwan naar Caja kijkt vonden wij erg leuk, Caja kijkt nog terug ook, net of ze overleggen of ze wel samen op de foto willen.

Iwan is vanochtend via de deur beneden de tuin in gegaan en pas om 16 uur hebben we hem weer binnen gelaten, toen begon hij te mauwen.
Ik geloof dat hij niet meer weet hoe hij boven moet komen of misschien durft hij niet meer achter de schuur langs.
Iwan moest helemaal bijkomen toen hij weer in de kamer was, hij was ook nat geworden, Caja ging snel bij hem liggen om voor hem te zorgen.
Ze blijft Iwans verpleegster.

groetjes,
Ina

7 opmerkingen:

Jacq. zei

Wat een lieve foto's! En ze lijken inderdaad te genieten van elkaars gezelschap. Schattig van Caja dat ze zo goed voor Iwam zorgt.

Truus zei

Wat schattig, zo liggen die van mij maar zelden:)Zo solitair als men soms zegt, zijn katten niet. Dat bewijst deze foto.

katja zei

Ik vind Caja ook zo vertederend klein vergeleken bij die enorme Iwan!
Hoe oud is Iwan ook alweer? Zou hij een beetje dement aan het worden zijn, of is het gewoon nog zwakte overgebleven van zijn ziekte aan zijn gebit? (Ik doel hier op het tweede deel van het bericht hoor, niet op het deel waar hij zo knus naast Caja ligt).

ina zei

@Katja: Iwan is 11 jaar. Hij is niet dement volgens mij, maar hij is erg lang nauwelijks buiten geweest en het lijkt wel alsof hij alles weer een beetje opnieuw moet ontdekken. Als hij weer binnenkomt meldt hij zich telkens d.m.v. hard loeiend gemauw, heel grappig, vooral 's nachts; hij stopt er pas mee als we hebben geroepen dat het goed is allemaal.

Mevrouw Katblad zei

Wij kennen Iwan nu al bijna zes jaar en hebben hem altijd een "kletskous" gevonden. Ook buiten is hij dol op aandacht, helemaal als hij merkt dat je zijn naam kent! Prachtig beest!

CiscaWat een geweldig koppel zei

Wat een geweldig koppel.Dat krijg ik hier niet voor elkaar.Iwan is goed opgeknapt zo te lezen. Ik heb een enorm zwak voor rooie katten.

Dennis Boon zei

Oh grappig, dat loeiende miauwen doet Myo ook altijd als ie weer binnenkomt. Als ik dan niet antwoord gaat ie weer naar buiten. En een tijdje later herhaalt het zich weer. Meestal roep ik dan 'Hier ben ik' vanuit de zolder of slaapkamer en dat komt ie aangerend. Aandoenlijk :-)

Wat betreft de vaste plekken van Iwan, die lijken in het hof helemaal te zijn overgenomen door Igor.