woensdag 14 augustus 2013

I am the best not fat cat

Van onze correspondent in Nieuw Zeeland ontvingen wij deze foto's:
 
De hoofdpersoon is Oliver, alias Ollie, ook wel genoemd Olliebol, hij woont sinds kort bij mijn zus en zwager in Wellington. Ollie is erg lief, hij komt graag op schoot liggen, vooral als het koud is en zijn mensen een kruik op hun benen leggen. Ollie gaat dan op de kruik liggen om zo te doen aan watermanagement.
Zoals u kunt zien is Ollie niet alleen erg lief, hij is ook enorm lui. En wat hij heeft gekregen aan schoonheid is hem afgenomen aan intelligentie, maar dat wordt prima gecompenseerd door zijn aanhankelijke liefde.
Oliver kan uren staren naar een doucheputje, dat vindt hij helemaal geweldig; als hij vochtig binnenkomt en het is buiten zonnig en droog dan weten zijn mensen waar hij weer heeft gezeten.
Ollie is niet dik, wel heeft hij zware botten en een erg dikke vacht. Als de zon schijnt en het is lekker warm (op het ogenblik is het winter bij hem, dus nu even niet) ligt hij graag buiten in de zon te genieten.
Ollie zou zomaar familie kunnen zijn van Iwan, en via zijn mensen is hij dat ook. Via de webcam heb ik hem ook zelf gesproken, hij vindt dat hij het erg heeft getroffen bij zijn nieuwe mensen. Hij wenst iedereen in Nederland een fijne zomer toe, hij verlangt ook naar wat warmer weer, al heeft hij niet veel last van de kou met zijn dikke vacht en de kruiken van zijn zij-mens.
 
Ina

3 opmerkingen:

Greet zei

Wat een prachtige haarfabriek!

Mevrouw Katblad zei

Ollie ziet er erg tevreden uit en zo te zien woont hij heel mooi! Hij is een bofkont!

Wilma zei

Wat een mooi manneke! Zo te zien is hij erg content met zijn leventje.