woensdag 26 september 2012

Oud nieuws en nieuw ouds...

Even wat kort nieuws betreffende schuilhut nummer 5 in de ziekenboeg van het asiel: er zit al weer een week een nieuwe kat in. Ik houd het spannend, want ik heb nog geen gelegenheid gehad deze kat te fotograferen of om meer over hem/haar te weten te komen...

Renard (uit het vorige bericht over de door het Katblad gesponsorde hokken) zit inmiddels in één van de 'kattenhallen' (waar ook nog steeds Eshtan in schuilhut nr.14 zit te wachten tot hij door iemand uitverkoren wordt).

Dan nog leuk nieuws over Belinda, de moeder van de kittens die een maand geleden vertrokken uit hok nr.5: op de facebookpagina van Stevenshage vond ik twee foto's, één hoe Belinda doodziek binnenkwam met haar kittentjes, en één hoe stralend zij er nu, een maand na haar 'plaatsing', uitziet: 
 


Voor meer informatie en de 'originele' foto's (groter) die gemaakt zijn door resp. een medewerkster van asiel Stevenshage en door de nieuwe mensen van Belinda even kijken op de facebookpagina van het asiel dus.

Katja

3 opmerkingen:

katja zei

Bovenop de plank Bertje en in het mandje Belle-Fay, ongeveer vier weken oud :-)

ina zei

Wat is Belinda mooi geworden! En ze ziet er zo blij uit. Alle lof voor haar nieuwe mensen en ook voor de asielverzorgers natuurlijk.

Annemieke zei

Wat een verbetering! Fijn dat ze zo'n goed plekje heeft gevonden