zaterdag 15 september 2012

Nieuws uit schuilhut nummer 5 
Uw reporter in het asiel loopt een beetje achter met de nieuwsvergaring betreffende schuilhut nr5 in de ziekenboeg. Het laatste nieuws over bewoners in dit door het katblad geadopteerde hok betrof de vierling Belle-Louise, Belle-Fay, Belle-Sophie en Bertje die vier weken geleden gezond en wel naar hun nieuwe huizen vertrokken zijn.


 
Daarna heeft er twee dagen een oude schildpadkleurige dame vertoefd in hut nr.5. Gelukkig voor deze poes van ca. 17 jaar werd zij door haar eigen mensen opgehaald voor zij op de foto kon gaan voor het Katblad.
Sindsdien is Renard bewoner van dit hok in de ziekenboeg. Renard werd al eind juli binnengebracht, nadat hij zwervend op straat was aangetroffen, hoestend en sterk vermagerd, zijn vacht in slechte conditie door een vlooienallergie. Hij is geschat op een jaar of tien. Zijn hoest is inmiddels over, maar hij heeft regelmatig diarree en hij drinkt erg veel.  Zijn bloed is onderzocht, maar hieruit is geen verklaring voor zijn klachten gekomen.
 
Hij krijgt voorlopig een lichtverteerbaar dieet waardoor het wat beter lijkt te gaan met zijn ingewanden. Nu hij wat aangesterkt is kan deze lieverd ook uitkijken naar een eigen huis.
 
 
 

1 opmerking:

Mevrouw Katblad zei

Fijn dat de kleintjes geplaatst zijn!
Nu maar hopen dat Renard ook snel een nieuw huis krijgt.
Dank Katja, voor deze update!