zondag 11 januari 2015

Pippi geblesseerd

Mijn favoriete plek als het buiten koud is, is de verwarming in de gang. Daar pas ik net op. Helemaal nu ik geblesseerd ben (foto onder). Ik weet niet hoe het is gekomen , maar ik kan al vier dagen niet goed op mijn linker achterpoot staan. De dierenarts heeft mij voor de zekerheid ( ik had ook verhoging) antibiotica pillen voorgeschreven, die ik eerst lekker vond, maar nu niet meer.
Mijn bazen doen hun uiterste best ze twee keer per dag naar binnen te krijgen. Dat kost hun veel denkwerk, want ik wil niet dat ze die in mijn bek wurmen, dan blijven ze soms plakken. Vandaag kreeg ik opeens haring, maar die smaakte wat eigenaardig. Die heb ik dus maar voor een deel laten staan. Mijn eetlust is ook minder nu. Vandaag ging het lopen ietsje beter, maar nog niet echt lekker. Ik slaap veel. Bijvoorbeeld in de doos met puzzelstukjes of op schoot bij de baas. Hopelijk gaat het niet te lang duren, want ik wil weer graag mee wandelen. Dat lukt me nu niet.
Groeten van Pippi.

7 opmerkingen:

Ma Tok zei

Arme Pippi. Je moet toch die pillen maar opeten, die helpen bij het snel beter worden. Even doorbijten...

Truus zei

Ik maak me wel een beetje ongerust over dat niet willen eten. Dat kan bij katten een groot probleem worden toch?

Jacq. zei

Hoop dat je snel weer mee kunt wandelen, Pippi. Sterkte!

annemiek zei

Ach gossie, veel beterschap met je pootje Pippi.

Mevrouw Katblad zei

Het LKB wenst Pippi een snel herstel! En Pip: wel blijven eten, hoor! Desnoods onder dwang, mevrouw Truus, met een spuitje in de bek... Leververvetting is inderdaad heel erg ongewenst!
Sterkte!

Mevrouw Katblad zei

http://www.kliniek-dieren.nl/wp-content/uploads/Leververvetting-bij-de-kat.pdf

Truus zei

Gelukkig heeft Pippi vandaag en gisteravond weer wat gegeten, kleine beetjes, maar dan geeft niet