donderdag 25 september 2014

In hogere sferen...

De afgelopen maanden zamelde Het Leidsch Katblad geld in voor asiel Stevenshage via een speciale actiepagina  (hier kan nog steeds gestort worden trouwens). Onder de donateurs werd een kattenkruidkussentje met bijpassend kleedje verloot. Omdat het aantal donateurs dat wilde meeloten te overzien was, werd uiteindelijk besloten dat ook de 'verliezers' van de loterij een kussentje kregen.
 
Van de week kreeg ik onderstaande e-mail van Elrond:
 
Beste Mw. Katja,
Ik moet van mijn mens een mail sturen om u te bedanken voor het kussentje kattenkruid dat vandaag in de brievenbus zat. Eigenlijk heb ik daar geen zin in want ik verkeer al in hogere sferen en wil graag terug naar het kussentje. Bijgaand wat foto's van het oude kussentje en mij met het nieuwe kussentje. Rissa, je weet niet wat je mist (mijn zus - Pieper - vindt er trouwens ook niets aan - maar dat is alleen maar fijn want nu heb ik dit kussentje helemaal voor mezelf).
 
Nogmaals veel dank - ik ga weer flemen en kwijlen met/op het kussentje

Elrond
Later kreeg ik nog het aanvullende bericht van zijn mens Annemieke:
Kussentje nog steeds in trek: Elrond slaapt er zelfs op.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ook kreeg ik bericht van Marjon over hoe het kussentje bij hen thuis ontvangen werd:
 
Rowan heeft zich het kussentje meteen toegeëigend, zoals je op de foto kunt zien. Thimo is nog even geduldig: als een echte jager wacht ie tot Rowan klaar is, en dan gaat hij ermee spelen en verstopt ie het in zijn stash....
Ze zullen ervan genieten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Katja (redactie bijlage)
 

7 opmerkingen:

katja zei

Ria, als je dit leest: ik hoop dat het kussentje ook bij jou is aangekomen? (heb nu wel je postadres, maar niet je e-mail om het even te checken :-))

ina zei

Bij ons is het kussentje ook aangekomen. En het is door Cieniy ingepikt. Zij is er helemaal blij mee. De anderen mogen nu en dan ook even ruiken en slijmen, maar het is nu officieel van Cieniy. Iwan heeft trouwens liever valeriaan, dus die ligt geregeld op een stinkmuis.
Namens het 5-tal: Hartelijk bedankt, Katja.

Jacq. zei

Wat een lieve foto van een slapende Elrond op zijn kruidenkussentje!

Ria zei

Het kussentje is heel goed aangekomen en ook nog een mooie kaart met de Boez! Dus hartelijk dank daarvoor namens mij. Ik durfde niet te te reageren omdat Eric en Mara (per ongeluk Maya genoemd) welwillend gesnuffeld hebben aan het kussentje maar het verder links laten liggen... het blijven rare types!

katja zei

Rissa (het jurylid dat de loterijwinnaar uitkoos) heeft zelf helaas ook totaal geen interesse voor kattenkruid. Wat trouwens wel handig uitkwam bij de 'productie' van de kussentjes, ik kon alles gewoon op de salontafel laten slingeren.

Annemieke zei

Elrond is nog steeds heel blij met het kussentje. En het werkt ook nog steeds

Ina Rus zei

Het kussentje ligt nu voor algemeen gebruik midden in de kamer: wie erlangs komt gaat er even mee aan de slag.