dinsdag 12 november 2013

Mogelijk nieuwe correspondent gescout voor de bijlage!

Voor wie dit nog niet gelezen had bij de reacties op Boez' column:

Anoniem zei...
Een bericht namens Bram. Boez zou zo mijn tweelingbroer kunnen zijn. Ik probeer hier ook de boel te runnen sinds onze ouwe Kees overleden is. En dat is echt geen kleinigheid hoor. Vooral omdat de andere 3 katten hierin niet mee gaan. Ik ga altijd mee wandelen als de honden uitgelaten worden en spring dan op de rollator als we erg ver gaan. Dat is makkelijk en ik kan recht tegen mijn vrouw opstaan om te eisen geaaid te worden. Een foto van mij hoef ik niet te laten zien want ik lijk sprekend op Boez. Ook hier wordt gezegd dat ik te dik ben en krijg ik minder eten. Maar ik vreet gewoon de hondenbrokken op. Wat denken ze wel. Ik wens Boez veel sterkte met zijn nieuwe rol. Hier wordt ik aan alle kanten tegengewerkt. Vooral door de vrouw. Die zegt altijd: Ik betaal hier de huur en ben dus de Baas. Geschreven door Cisca in opdracht van Bram.

Katja zei (...)even een berichtje aan Bram (en Cisca): misschien kunnen jullie een keer iets insturen, met foto's, voor de bijlage! Want Bram kan leuk dicteren zo te zien.

Anoniem zei...
@ Katja van Bram.
Persoonlijk wil ik graag in de krant komen. Tegenwoordig wordt elke onbenul ergens beroemd mee. Het probleem is dat we hier weer eens tegen een verhuizing aan zitten te kijken. Het is hier een enorme bende met dozen enzo en alles is van de plaats. Ik ben behoorlijk uit mijn doen dus. Schrik overal van en als ik alleen al aan een nieuw dorp denk word ik echt onpasselijk. Nu ben ik de baas van de buurt en ik moet daar van onder af beginnen. Mijn mens zegt geen tijd te hebben voor een foto ofzo. Ik moet het maar zelf regelen als ik dat wil.
Maar ik laat wel van mij horen nog. Zo ben ik ook wel weer.
Groeten van Bram (die erg zielig is)

Sterkte in je nieuwe buurt. En met de verhuizing. We zijn benieuwd naar je berichten!

redactie bijlage

3 opmerkingen:

Hans zei

Een nieuw dorpje Bram?! Waar je van onderaf moet beginnen andere katgten de baas te zijn. En je bent al de baas over de blafbeesten! Maaskantje dus . . .

Anoniem zei

Namens Bram.
Mijn mens zegt dat ik niet zo idioot moet doen.Ik schijn er zo trots bij te lopen als een kat met 3 staarten. Maar ik ben de bescheidenheid in persoon zelve. De mensheid heeft vaak een verkeerd beeld van ons. Dan noemen ze ons arrogant, eigengereid en ga zo maar door.Maar we zijn nu eenmaal zeer aimabele verschijningen die gewoon altijd zichzelf zijn.Ik vind mijn blafbeesten erg aardig maar soms hebben ze gewoon een flinke lel nodig.Het dressoir waar ik eigenlijk ook niet op mag zitten, gaan ze nu ook nog onder mijn kont weg verkopen.Dat mag niet mee. Ik wil best wel af en toe wat laten horen van me . Maar ik ben bang dat het een hoop geklaag wordt.De enige kat hier die het geen bal interesseert , is die Dove Witte.Die hhort toch geen bal en vindt alles van mijn mens prima. Kunst zeg.Die Dove is door haar met de hand grootgebracht en heeft denk ik nog een streepje voor ook. Nou ik moet gaan eten. Groetjes, Bram

Mevrouw Katblad zei

Bram, kun je geen reporter in de buitendienst worden? Zo te horen heb je genoeg te vertellen. En lekker chagrijnig moet kunnen. Dat was ook Japekoppie's bijzondere kwaliteit.