dinsdag 22 oktober 2013

Update van onze schuilhutten in het asiel

Na de vorige update, over Vliegje, zijn er al weer drie 'passanten' geweest in ons adoptiehok in de ziekenboeg van asiel Stevenshage. De eerste kat was er te slecht aan toe en is wegens een tumor in zijn bekje ingeslapen.

Daarna kwam Waggel. Waggel had voordat hij in de ziekenboeg terecht kwam al enige tijd in de quarantaine doorgebracht. Toen hij het asiel binnenkwam stond hij niet echt stevig op zijn poten, vandaar de naam. Het is een lieve, wat oudere kater, die veel van knuffelen houdt. Helaas bleek hij na een tijdje ook niesziekte te hebben (dat heerst nogal op het moment) en daarom heeft hij toen enige tijd in de ziekenboeg doorgebracht.
Nu is hij weer verhuisd naar een aparte kamer in de quarantaine waar een aantal lotgenoten zit (allen hebben zij niesziekte maar zijn er niet echt heel ziek van).
Voor hem in de plaats is Keizer in de ziekenboeg gekomen. Over hem hopenlijk een volgende keer meer (tot nu toe zag ik alleen een zwarte kat die zich probeert te verstoppen achter zijn kattenbak).
 
En wat betreft het andere door het Leidsch Katblad geadopteerde hok: Myla (bewoonster van hok 14 in de kattenhal, die al in veel van de 'asiel-updates' genoemd is) heeft afgelopen zondag de twijfelachtige eer gehad haar eenjarig jubileum mee te maken in asiel Stevenshage.
 
foto: asiel Stevenshage
 
 
Katja

1 opmerking:

Mevrouw Katblad zei

Hartverscheurend, dat van Myla. Onbegrijpelijk dat niemand haar een nieuw thuis kan bezorgen!