zondag 21 oktober 2012

Alweer nieuwe gast in hok 14!

Een week geleden berichtte ik u over de nieuwe bewoner van schuilhut nr. 14 in de kattenhal, Harvey. Gisteren zag ik dat er alweer een nieuwe logé in dit hok vertoefde, namelijk de kater Mauw-mauw.  Ik had toen geen fototoestel bij me dus kon zelf nog geen foto van hem maken, maar hier alvast een fotootje waarmee hij op dierenasiels.com staat.

 
Voordat Mauw-mauw geplaatst kon worden, is zijn gebitje 'gerenoveerd', dat wil zeggen, ongeveer de helft moest getrokken worden. Nu kan hij tenminste weer lekker eten zonder pijn te hebben.
Hij is ongeveer 4 jaar oud en zwervend gevonden (wat hem wel aan te zien is nog). Hij is verlegener dan zijn stoere uiterlijk doet vermoeden, maar als hij iemand eenmaal vertrouwt kan hij wel van een aaipartij genieten.
 
 
Harvey (van vorige week dus) heeft een thuis gevonden bij een mevrouw die met de VUT gaat en hem daarom lekker veel aandacht kan geven.
 
Katja

2 opmerkingen:

ina zei

Wat een grappige tekening, een soort Moshe Dahjan met ooglap. En nu maar hopen dat deze jongen ook weer snel een eigen huis krijgt.

Mevrouw Katblad zei

Ach gossie....