maandag 11 oktober 2010

JAYA overleden....
















Jaya, de mooie, lieve poes die jarenlang de Kruidentuin bewaakte, huisgenote was van Tummy, Rowan, Tamsin en Thimo (de hele familie verhuisde vorig jaar naar Zoetermeer), is niet meer. Zij is afgelopen vrijdag vredig ingeslapen.

Jaya's gezondheid was al vele jaren problematisch. Wij leerden haar kennen toen zij - na een operatie -) nog maar één oog had (waarmee ze zich overigens uitstekend wist te redden), en bovendien kampte ze ook met nierproblemen. Haar broertjes, ook zwak qua gezondheid, gingen haar 4 jaar geleden al voor.
Jaya ging in korte tijd erg hard achteruit; haar nieren gaven het op en het proces was onomkeerbaar; een laatste bezoek aan de dierenarts had dat uitgewezen. Op haar laatste dag heeft zij nog een korte tuinwandeling gemaakt, van haar lievelingskostje (Gourmet Zalm) gegeten en genoten van een zachte kambeurt. 's Avonds overleed zij, 13 jaar en 3 maanden oud.
















Wij wensen haar huisgenoten en mensen heel veel sterkte toe en bedanken hen hartelijk voor het toezenden van de laatste foto's van Jaya.

Namens de hele redactie,
mevrouw Katblad.

6 opmerkingen:

Inge zei

Vreselijk om je lieve diertje te moeten missen.
Heel veel sterkte, mensen van Jaya.

Jacq. zei

Veel sterkte met het verlies van jullie mooie Jaya.

katja zei

Heel veel sterkte gewenst ! Ik heb nog even wat oude berichten over Jaya zitten lezen (zie link gekoppeld aan haar naam in 1e alinea van het bericht). Misschien voor jullie (mensen van Jaya) ook nog mooi om te lezen ?

ina zei

Sterkte, mensen.

Annemieke zei

Heel veel sterkte voor de mensen van Jaya! Fijn dat er zoveel mooie herinneringen zijn.

Angelo en Marjon zei

Dank je wel voor al jullie medeleven: fijn om zo getroost te worden door onze oude buurtgenoten. We hebben glimlachend nog een keer alle artikels over Jaya en haar huisgenoten teruggelezen!